Skip to main content

Dobrodošli na Untamed – mjesto gdje sloboda nije luksuz, već način života, gdje divlji duh ponovno pronalazi svoj put u suvremenom svijetu.

Untamed nije samo projekt; to je živopisna ideja koja pokreće različite pojedince i pravne subjekte. Nismo samo vođeni, već i organizirani s ciljem očuvanja divlje esencije koja se gubi u svijetu blještavila i ispraznih užitaka.

DIVLJI DUH

U današnjem svijetu zasljepljujuće udobnosti, Untamed nas podsjeća da moramo zadržati svoju autonomiju, ostati neukroćeni i održavati kontakt s prirodom – s divljinom u sebi i oko nas. U našem srcu i svijetu, divljina, sloboda i neopterećenost postaju rijetki dragulji, a Untamed vjeruje da smo dužni boriti se za njihovu zaštitu.

OFFROAD

Untamed se rađa u svijetu offroad sportova poput motociklizma, ATV vožnje i 4×4 avantura. Motorna vozila predstavljaju suvremene “blagodati” koje nam otvaraju nevjerojatne mogućnosti, ali istovremeno nas ograničavaju udobnošću i bijegom od svakodnevnih napora. Razumijemo važnost odgovorne upotrebe motornih vozila, uz minimalne negativne posljedice i očuvanje okoliša.

RAVNOTEŽA

Untamed nije samo protivnik zabrane motornih vozila; mi smo zagovornici ravnoteže. Naš cilj je uspostaviti red, promicati odgovorno korištenje, i pokazati da šteta može biti minimalna. Mi smo glas razuma protiv nepromišljenih grupa koje bi, ignorirajući stvarne razloge, potpuno zabranile motorna vozila, ne shvaćajući da bi time oduzele mogućnost napretka u zaštiti i očuvanju divljine.

LEGALNOST I PROMJENE

Untamed se bori za legalnost. Svi naši projekti su u skladu sa zakonom, ali to ne znači da se slažemo sa svime. Ipak, mi poštujemo institucije i borimo se za promjene koje će donijeti dobrobit svima.

EVOLUCIJA

Untamed nije samo ideja o očuvanju divljine; to je poziv na evoluciju. Neukroćenost i divljina trebaju se razvijati, dobivati nove oblike i ostati autentične u suvremenom kontekstu. Pridružite nam se u borbi da ostanemo neukroćeni u svijetu koji se neprestano mijenja.

Untamed –  ostani neukroćen!

Newsletter

Ako Vas zanima što radimo, prijavite se na newsletter kako biste redovno primali sve važne informacije.

Hvala i vidimo se!

Remain UNTAMED!

[wpforms id="169" title="false"]